• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elion taastas Vene propagandakanalite ülekanded

  Vahepeal Elioni levist Venemaa kadunud propagandakanalid on taas saadaval.Foto: Raul Mee, Äripäev

  Vahepeal Elioni levist kadunud Venemaa propagandakanalid on taas Eesti vaatajatele nähtavad.

  Peale kahenädalast pausi naasevad venekeelsed telekanalid eesotsas RTR Rossija ja Rossija24-ga Elioni nutiTV-sse, teatas ettevõte. Tegu on telekanalitega, kus muuhulgas näidati äsja Vene propagandasaade "Vesti" uudistelõiku, kus segati kokku "Tujurikkuja" sketši ning äsja riigikokku valitud EKRE liikme Jaak Madisoni ümber puhkenud skandaali.
  Uudistesaade "Vesti", mis kasutab räigeid propagandavõtteid, on "Vremja" kõrval Venemaa suurima levikuga uudistesaade. Äripäev kirjutas sügisel, et sama telekanali uudistesaate vahele tellis mullu reklaami ligi 150 Eesti ettevõtet ja riigiasutust. Mahult 20 suurema reklaamija hulka kuulus ka Eesti Haigekassa.
  Eesti Telekomi televisiooni ja multimeedia grupi hankejuhi Toomas Luhatsi sõnul saavutati eile Moskvas peetud kolmepoolsetel läbirääkimistel vene telekanalite omaniku, õiguste esindaja ja Eesti Telekomi vahel kokkulepe, mille tulemusena naasevad kõik vahepeal eetrist maas olnud kanalid Elioni nutiTV-sse. See tähendab, et tänasest on kõik seitse kanalit („RTR-Rossija“, „Rossija24“, „Moja Planet“, „KHL“, „TVCi“, „WFC“ ja „RBK“) taas eetris. Elioni kliendid saavad kasutada teenust edasi varasemaga sarnastel tingimustel.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.