• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Statoil koondab väidetavalt 2000 töötajat

  StatoilFoto: Bloomberg

  Rahvusvahelist naftakontserni Statoil ASA võib oodata ajaloo suurim koondamine, millega plaanitakse kaotada 2000 töökohta, kirjutab Norra leht Dagens Næringsliv. Ettevõte ei ole kuuldusi kinnitanud ega ka ümber lükanud.

  Norra väljaanne kirjutas eile, et koondamisplaan ei ole veel avalik, kuid töötajaid teavitatakse õige pea. Plaani järgi kaotavad töö 1500 ettevõtte enda ja 500 väljaspoolt palgatud töötajat.
  Statoili kommunikatsioonijuht Jannik Lindbaek jr ütles, et Statoil ei jaga sel teemal kommentaare ja meenutas varasemat teadet, et koondamisotsus tehakse enne suve. Statoili inseneride ametiühingu esindaja Steward Stig Lægreid keeldus samuti kommenteerimast.
  Lehe andmetel puudutab koondamine tehnilist personali ja insenere. Lõpliku arvuni jõuti juhtkonna ja ametiühingute esindajate vahel peetud läbirääkimistel. Koondamised peaksid algama järgmisel aastal. Ettevõtte asepresidendi Anders Opedali sõnul ei ole otsus veel lõplik.
  Statoil ASA aktsia on täna 0,89% miinuses ja maksab 144,9 norra krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.