• Jaga lugu:

  Samsung teeb konkurentidega koostööd

  Foto: EPA

  Samsung teatas oma hiljutises avalduses, et nad teevad oma järgmise nutikella tehnoloogia kättesaadavaks ka konkurentidele, kes kasutavad Google’i mobiilset platvormi Adroidi, vahendab CNBC.

  Sammu eesmärgiks on suurendada ettevõtte turuosa; hetkel domineerib nutikellade turul aga Apple.
  Samsungi uus nutikell tuleb turule oktoobris.
  Muutes uued nutikellad konkurentide nutitelefonidega ühilduvaks, võib Samsung selle sammuga kasvatada oma müüginumbreid. Peale oma suurima rivaali, Apple’i Apple Watch’i turuletulekut, kukkus Samsungi nutikella turuosa vägagi teravalt.
  Nutikellade müük kasvas selle aasta teises kvartalis üle maailma 5 miljoni eksemplarini; eelmisel aastal samal perioodil oli müük kõigest 1 miljon eksemplari, selgub uuringufirma Strategy Analytics andmetest.
  “Me juhatame selles segmendis teed,” sõnas Samsungi globaalse mobiilituru juht Younghee Lee. “Samas mõistame, et me ei suuda seda üksinda saavutada,” lisas ta.
  Apple Watch haaras omale 75% globaalsest nutikella turuosast; Samsungi turuosaks on aga 8%.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nokia kasumiüllatus julgustas analüütikuid hinnasihte tõstma
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Pfizer ja Moderna tõstsid koroonavaktsiini hinda
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Kirju taustaga ärimees sai maksuameti üle väikese võidu Kohtuvaidlus on kestnud pea 10 aastat
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.