Äripäev • 23. oktoober 2015 kell 13:00

Eksklusiiv: Rõtovi intervjuu Helmiga

Igor Rõtov intervjueerimas Marek Helmi.  Foto: Andres Haabu

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov intervjueeris maksuameti peadirektorit Marek Helmi ja sõnastas selle tulemusel kaks olulist ja väga head sõnumit ettevõtjale.

Esimene sõnum on see, et tagantjärele ei tule maksuamet midagi sisse nõudma, isegi kui ettevõtja on minevikus hoidunud sotsiaalmaksu tasumisest, peites mõnd ettevõtte töösuhet näiteks OÜlt teenuse ostmise taha.

Vaata videost, milline on teine oluline sõnum, mis on suunatud just väikeettevõtjale, näiteks ühemehe OÜ omanikule.

Täna toimus sarja BNS Live vestlusring, kus arutleti selle üle, mis on ettevõtlus ja mis maksude optimeerimine. Vestlusringis osalesid maksuameti juht Marek Helm, ettevõtja Jaan Pillesaar, Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, ametiühingujuht Peep Peterson ja rahandusminister Sven Sester. Pärast vestlusringi intervjueeris Rõtov Helmi.

Hetkel kuum