Äripäev • 21 märts 2016

Tallinnas põles Maxima laohoone

Kustutustööd Ehitajate teel põlenud Maxima laohoonel.  Foto: Päästeamet

Täna südaööl sai häirekeskus teate põlengust Tallinnas Ehitajate teel, kus lahtise leegiga põles tööstushoone katus.

Kell 00.17 teatati tulekahjust Tallinnas Ehitajate tee 148, kus põleb Maxima Eesti OÜ-le kuuluv kontori- ja laohoone. Päästekeskus kinnitas põlengule kõrgeima ehk neljanda astme, keegi viga põlengus ei saanud. Põhja päästekeskuse teatel põleb hoone laona kasutatav osa. Bürooruumidest evakueerivad päästjad Maxima arhiivi. Kella 8 ajal hommikul kustutustööd veel kestsid. Kustutustööde tõttu oli liiklus kuni varahommikuni Ehitajate teel Haabersti ringist kuni Kadaka Selverini suletud, kuid nüüd on taas avatud, vahendas Postimees. 

Põhja päästekeskuse menetlusbüroo juhataja Armand Jürgensoni sõnul on alust arvata, et tegemist võib olla süütamisega, vahendas Delfi päästeameti pressikonverentsi. "Esialgsel hinnangul võib öelda, et on olemas kahtlus, et see on kellegi tahtlik tegu. Ehk siis see põlev materjal, mis asus vastu hoone seina, siis sealt ongi see tuli alguse saanud," ütles Jürgenson.

Lisatud pildid Ehitajate tee põlengust ja kustutustöödest. pic.twitter.com/opojhmN6sX— Päästeamet (@paasteamet) March 21, 2016

Hetkel kuum