Äripäev • 4. mai 2016
Jaga lugu:

Danske Bank osutab sularahateenust edaspidi ainult peakontoris

Taani suurima panga Danske Banki kontor Riias.  Foto: Reuters/Scanpix

Dankse Bank on otsustanud pakkuda alates 4. juulist sularahateenust pangatöötajate vahendusel ainult panga Tallinnas asuvas peakontoris, seisab panga pressiteates.

Teiste esinduste juures saab sularahatehinguid sooritada sularaha sisse- ja väljamakseautomaatides.

Danske Banki Eesti tegevjuhi Ivar Pae sõnul on sularahateenuste osutamise muudatus tingitud asjaolust, et pank keskendub eelkõige ettevõtete ja privaatpanganduse klientide teenindamisele ning sellest lähtuvalt kujundab ümber oma teenused. Samuti märkis ta, et sularahaga arveldamine on liikunud väga olulisel määral kontoritest välja sularaha sisse- ja väljamakseautomaatidesse.

Danske Bank uuendab koostöös Nordea Pangaga oma ühist sularahaautomaatide võrku, vahetades välja seniseid sularaha väljamakseautomaate uute sularaha sisse- ja väljamakseautomaatidega. Automaatide asukohtadega saab tutvuda Danske Banki kodulehel.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum