Äripäev • 4. juuli 2016 kell 9:12

Kohus lõpetas BLRT ja aktsionäride fiktiivse protokolli vaidluse

Riigikohus ei võtnud menetlusse Mihhail Gnidini ja Valeri Kovalenko kassatsioonkaebust Tallinna ringkonnakohtu otsuse peale, millega kohus tunnistas 2014. aasta juunis toimunud aktsionäride üldkoosoleku protokolli fiktiivseks.   Foto: Erik Prozes

Riigikohus ei võtnud menetlusse Mihhail Gnidini ja Valeri Kovalenko kassatsioonkaebust Tallinna ringkonnakohtu otsuse peale, millega kohus tunnistas 2014. aasta juunis toimunud aktsionäride üldkoosoleku protokolli fiktiivseks. Kohtuotsus on jõustunud, märkis BLRT oma pressiteates.

2014. aasta suvel esitati BLRT Grupi juhatusele aktsionäride üldkoosoleku protokoll dividendide väljamaksmise kohta üle 16 miljoni euro ulatuses, millele olid alla kirjutanud Mihhail Gnidin ja Veljo Kuusk. Selle protokolli alusel esitasid Gnidin ja Kovalenko kohtusse hagi BLRT Grupi vastu dividendide väljamaksmiseks, kuid kohus tunnistas dokumendi fiktiivseks.

 

Pärast seda, kui kohtuotsus fiktiivse protokolli kohta jõustus, võtsid Gnidin ja Kovalenko tänavu juunis BLRT Grupi vastu algatatud dividendide nõude hagi tagasi, märkis BLRT oma pressiteates.

Hetkel kuum