• Jaga lugu:

  Rootsi tahab osa Apple’i maksunõudest

  Rootsi rahandusminister Magdalena AnderssonFoto: EPA

  Rootsi on rahandusminister Magdalena Anderssoni sõnul küsinud Euroopa Komisjonilt lisaandmeid otsuse kohta, et USA tehnoloogiahiiul Apple tuleb Iirimaale maksta tasumata makse 13 miljardi euro väärtuses.

  Rootsi plaanib uurida, kas osa sellest Iirimaale suunatud kasumist ei peaks olema hoopis Rootsis maksustatud, vahendab agentuur TT.
  Kui Euroopa Komisjoni konkurentsivolinik Margrethe Vestager tegi teatavaks otsuse, et Apple on Iirimaal saanud soodsa maksukokkuleppe näol illegaalset riigiabi, ütles ta, et teistel liikmesriikidel võib olla õigus sellest tagantjärele Apple’ilt välja nõutud 13 miljardist oma osa saada. Huvi on ilmutanud Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania ja Austria.
  „Arvan, et oleks hea selle asja kohta rohkem informatsiooni saada,“ ütles Andersson.
  Ühtlasi hoiatas ta laupäeval Euroopa Liidu rahandusministrite kohtumisel oma Briti kolleegi, et Suurbritannia ei läheks agressiivse maksukonkurentsi teed. See teeks kõnelused Brexiti üle raskemaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Analüütik: ärikinnisvara-aasta jääb pigem kesiseks
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.