• Jaga lugu:

  Tere sai uue nõukogu ja uue juhi

  Tere ASi uus juht Margit TaltsFoto: Andras Kralla

  Tere ASi pankrotihaldur vandeadvokaat Maire Arm kutsus tagasi senised Tere nõukogu liikmed ning valis uue nõukogu, kuhu kuuluvad Pharma Holding OÜ juhatuse esimees Katre Kõvask, Kamakamaka OÜ juhatuse liige Erik Haavamäe ning Ellex Raidla partner Sven Papp.

  Nõukogu määras juhatajaks Margit Taltsi, kes on pikaaegse juhtimiskogemusega kaubandus- ja toidutööstusvaldkonnas.
  „Margit Talts on pikaajalise toidutööstuse juhtimise kogemusega ning toob Tere juhtimisse asjatundlikkust ning värskust,“ ütles Tere ASi uus nõukogu esimees Katre Kõvask. „Nii töötajate kui ka koostööpartnerite vaates on Tere majandustegevus olnud mõnda aega ebakindel, kuid usun, et Margit suudab meeskonda motiveerida ning suunata Tere stabiilsesse arengusse. Samal ajal jätkub ka Tere saneerimiskava. Perioodil, mis konkurentsiamet menetleb koondumisluba, on meie ülesanne hoida ettevõte parimas võimalikus vormis.”
  Tere ASi juhataja Margit Talts tunnistas, et paljud probleemid vajavad lahendamist, kuid ühiste jõududega saab kindlasti hakkama. „Tegelen kõigega, millega vaja, et ettevõtte senisest finantsolukorrast tulenevast mõningasest mainekahjust üle saada ja tulemuslikumalt tööle panna,” rääkis Talts. 
  Margit Talts on pikalt töötanud toiduettevõtete valdkonnas. Muu hulgas juhtis ta aastatel 2002-2005 Kesko Food ASi Säästumarketi keti direktorina Säästumarketite kasvu ja levikut kogu Eestis. 2005.–2016. aastani töötas Margit Talts ASi Maag Grupp tegevjuhina, sealhulgas 2012-2013 juhtis Rannarootsi Lihatööstust.

  Vaata lisaks Infopangast

  TERE AS

  Katre Kõvask

  Margit Talts

  Erik Haavamäe

  Sven Papp

  Uue nõukogu liikmed Katre Kõvask ja Erik Haavamäe on valdkonna asjatundjad, kes on toidusektoris töötanud 15 aastat ning kümme sellest Premia Foodsi nõukogu ja juhatuse liikmetena ka koostööd teinud. Katre Kõvask töötab nüüd Pharma Holding OÜ juhatuse esimehena ning Erik Haavamäe oma finantskonsultatsiooniettevõtte Kamakamaka OÜ juhatuse liikmena. Sven Papp on Eesti kõrgeima reitinguga advokaadibüroo Ellex Raidla partner, kes on spetsialiseerunud tehingute ja ettevõtete nõustamisele. Ta on töötanud pea kümme aastat Rootsis, sealhulgas viis aastat börsifirma Match Ida-Euroopa õigusdirektorina ning olnud läbi aegade paljude äriühingute nõukogude liige ning õigusnõustaja.
  Aivar Rehe koos senise nõukoguga astus tagasi. Jätkub Tere senine saneerimisrežiim, mille uus juhatus vaatab üle ning mille kohta teeb otsused koostöös partneritega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.