Äripäev • 22. märts 2017 kell 7:01

Alexela meelitab ametiühingute liikmeid klientideks

Eesti Ametiühingute Keskliidu juht Peep Peterson  Foto: Erik Prozes

Alexela Group ja Eesti Ametiühingute Keskliit sõlmisid koostöölepingu, millega hakkab Eesti ametiühingute ametlikuks energiapartneriks Alexela Group.

Eesti Ametiühingute Keskliidu saadetud pressiteates ütles Alexela Group juhatuse esimees Andreas Laane, et Alexela on aastate jooksul teinud koostööd eeskätt transpordivaldkonna ametiühingutega. „Täna sõlmitud kokkuleppe kohaselt saab Alexela grupist Eesti Ametiühingute Keskliidu ametlik energiapartner ning edaspidi saavad kõik ühtse liikmekaardi süsteemiga ühinenud keskliitu kuuluvate haruametiühingute liikmed väga headel tingimustel kütust, elektrit ja maagaasi,“ sõnas Andreas Laane.

Eesti Ametiühingute Keskliidu esimehe Peep Petersoni sõnul hõlmab kokkulepe üle kahekümne tuhande ametiühingu liikme. „Kindlasti täname Alexela gruppi pikaajalise koostöö eest ning rõõmustame, et ühel suurel Eesti ettevõttel on huvi toetada Eesti ametiühingute liikmeid,“ kinnitas Peterson.

EAKLi kuulub kokku 18 haruametiühingut,mis ühendavad riigi- ja omavalitsusasutuste töötajaid, haritlasi, tervishoiutöötajaid, transporditöötajaid, tööstustöötajaid, ajakirjanikke ning teenindussektoris hõivatuid.

Vaata Infopangast

Alexela Group OÜ

Alexela Group on Eesti kapitalil põhinev valdusfirma, mis koondab viimase paarikümne aasta jooksul ühtse omanikeringiga seotud ettevõtted Alexela Groupi kui katusorganisatsiooni ühtsesse struktuuri. Alexela Group tegutseb kolmes valdkonnas: energeetika, metallitööstus ja kinnisvaraarendus. Grupis töötab üle 1500 inimese.

Hetkel kuum