• Jaga lugu:

  Miljardär loodab teenida S&P 500 languse pealt neljakordset tulu

  Foto: EPA

  Varahaldusettevõtte DoubleLine juht Jeffrey Gundlach rääkis teisipäeval, et panustab S&P 500 vähemalt 3% suurusele tänavusele langusele ning loodab sellega teenida 400%.

  "Olen pettunud, kui me ei teeni müügioptsioonidega 400% tulu ning selleks pole vaja isegi suurt turulangust," rääkis Gundlach telekanali CNBC saates "Halftime Report". Ta toonitas, et ta ei panusta niivõrd börsi allakäigule, vaid pigem USA indeksi volatiilsuse tõusule. 
  Volatiilsust ehk hindade kõikuvust mõõtev indeks VIX on sel aastal olnud ebaharilikult rahulik, püsides 10 punkti juures, ehk börsiajaloo madalaimal tasemel. 26. juulil tabas VIX isegi kõigi aegade põhja, jõudes 8,84 punktini.
  "VIXi ostmine ja hoidmine on tänase 9,8 punkti juures on mingis mõttes maast raha korjamine. Usun, et turg langeb mingil hetkel tänase päeva ja detsembri vahel vähemalt 3%. Kui see juhtub, siis pole VIX enam 10 peal," arvas Gundlach. Tema analüüsi kohaselt peaks VIX selle aasta jooksul kahekordistuma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.