Märt Belkin • 4. september 2017 kell 9:04

Aserisse kerkib betoonelementide tehas

Tehas kümme aastat tagasi, kui Wienerbergeri nimeline firma seal veel telliseid tootis.  Foto: Indrek Susi

Ehitusärimees Gaido Kentem rajab Ida-Viru rannikule Aserisse kunagisse katusekivivabrikusse betoonelementide tehase, kus saab tööd kuni 50 inimest.

Ka ise Aserist pärit Kentem asutas eelmise aasta lõpus kahasse T.R. Tamme Autoga ka osaühingu Aseri Tööstuspark, millele juba aastaid tühjana seisnud kunagise katusekivitehase kinnistu kuulubki, kirjutas Kirde-Eesti ajaleht Põhjarannik nädalavahetusel.

Uue betoonelementide tehas hakkab tootma nii seinapaneele kui ka näiteks valmis vannitoamooduleid, mille jaoks on turgu näiteks Soomes, Rootsis ja Norras. GK Ehituse omanik Kentem rääkis lehele, et tööstuse püstipanekuks kulub umbes pool aastat ning kokku luuakse 50 töökohta.

Hetkel kuum