• Jaga lugu:

  Tallinna volikokku tahab üle 1400 inimese

  Foto: Scanpix/Postimees/Sander Ilvest

  Tallinna linnavolikogu 79 kohale pürgib kokku 1421 inimest, soovijaid on vähem kui eelmiste valimiste aegu.

  Kandidaadid registreeris Tallinna valimiskomisjon täna ning määras ühtlasi kindlaks erakondade ja valimisliitude ning üksikkandidaatide järjestuse, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.
  Eelmistel valimistel tahtis linnavolikokku pääseda 1571 inimest ehk tänavu on soovijaid märksa vähem. Samas osales mullu vaid 9 nimekirja, tänavu aga 13 – volikokku üritab pääseda seitse erakonda ja kuus valimisliitu, lisaks kaheksa üksikkandidaati.
  Parteidest on väljas Keskerakond, sotsiaaldemokraadid, rohelised, vasakpartei, Reformierakond, IRL ja EKRE. Valimisliitudest on tuntuimad tegijad näiteks Savisaare Valimisliit ja Tegus Tallinn ning Vaba Tallinna Kodanik, mis on saanud meedias laiemat kõlapinda.
  Valida saab aga näiteks ka MEIE Tallinn nime kandvat liitu, mida tüürib EKREst välja heidetud Maria Kaljuste ning kust leiab ka Rahva Ühtsuse Erakonna ja Tallinna rahvuslaste klubi liikmeid.
  Valida saab ka endise vabaerakondlase Jevgeni Krištafovitši valimisliitu Metroolinn, mille programmilised seisukohad on kiirtrammi-poolmetroo rajamine Tallinna, linnaosavalitsuste kaotamine ning odava hambaravi pakkumine linlastele.
  Välja tuleb ka Eesti Ellujäämisliikumine, millega on seotud mitmed endised iseseisvusparteilased. Näiteks on looduslähedast eluviisi ning rahvuslust propageeriva partei kandidaatide seas Raivo Orgusaar ning kunagine iseseisvuspartei juht Vello Leito, kes pälvis 2015. aastal laia meedia tähelepanu sellega, et kirjutas erakonna valimisprogrammi plaani hakata Hiiumaal kaevandama olematut naftat.
  Oma nimekirjaga on esindatud ka valimisliit nimega  „Hääled - international and local voices for the prosperous future of Tallinn/rahvusvahelised ja kohalikud hääled Tallinna õitsva tuleviku jaoks“, mille programmist suurt teada pole.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
BP teenis suure kasumi ning maksab kopsakat dividendi
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.