• Jaga lugu:

  Savisaar jääb pikemalt haiglaravile

  Savisaar kohalike valimiste ajal.Foto: Andras Kralla

  Eile pidi Harju maakohtus jätkuma Edgar Savisaare kohtuprotsess, mis jäi ära Savisaare haigestumise tõttu. Praegu viibib Savisaar Jõgeva haiglas ning peaarst Peep Põdderi sõnul jääb sinna pikemaks ajaks, kirjutas Tartu Postimees.

  "Ma ei saa täpsemalt rääkida patsiendi seisundist, kuid tegemist on tõsisema haigusega, mis vajab pikemat ravi," märkis Jõgeva haigla juht ning Savisaare ihuarst Peep Põdder.
  Ta lisas, et eile käis Savisaar ka Tartus uuringutel ning palus seejärel end Jõgeva haiglasse viia. "Mina oleks tahtnud, et ta jäänuks esialgu Tartusse, aga ta ise soovis kindlasti Jõgeva haiglasse tulla," rääkis Põdder Tartu Postimehele.
  Põdderi sõnutsi vajab Savisaar pikemat ravi ning taastusravi. "Jõgeval on selleks kõik võimalused olemas," lisas Põdder.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Pankrotihaldur pani T1 oksjonile
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.