Äripäev • 13 detsember 2017

Savisaar jääb pikemalt haiglaravile

Savisaar kohalike valimiste ajal.  Foto: Andras Kralla

Eile pidi Harju maakohtus jätkuma Edgar Savisaare kohtuprotsess, mis jäi ära Savisaare haigestumise tõttu. Praegu viibib Savisaar Jõgeva haiglas ning peaarst Peep Põdderi sõnul jääb sinna pikemaks ajaks, kirjutas Tartu Postimees.

"Ma ei saa täpsemalt rääkida patsiendi seisundist, kuid tegemist on tõsisema haigusega, mis vajab pikemat ravi," märkis Jõgeva haigla juht ning Savisaare ihuarst Peep Põdder.

Ta lisas, et eile käis Savisaar ka Tartus uuringutel ning palus seejärel end Jõgeva haiglasse viia. "Mina oleks tahtnud, et ta jäänuks esialgu Tartusse, aga ta ise soovis kindlasti Jõgeva haiglasse tulla," rääkis Põdder Tartu Postimehele.

Põdderi sõnutsi vajab Savisaar pikemat ravi ning taastusravi. "Jõgeval on selleks kõik võimalused olemas," lisas Põdder.

Hetkel kuum