29. jaanuar 2018
Jaga lugu:

Ott Kiivikase nipid läbi seinte murdmiseks

Ott Kiivikas on võistelnud kokku 152. võistlusel, mis on aukartust äratav number. Veel enamatel võistlustel on Oti teada võistelnud maailmas ainult üks mees.  Foto: Raul Mee

Eesti tuntumaid sportlasi, kulturist Ott Kiivikas esindas Eestit juba ligi 20. korda MMil finaalis, enne kui kaua oodatud medal kaela riputati tuli. Ometi ei pannud Kiivikas pärast kõiki neid napilt minemisi hantleid käest. 20 aastat ettevõtja ja ka koolitajana läbi löönud mehel on midagi, mida paljudel ei ole.

Põhjus, miks osad lähevad aastaid läbi seintest ja teised põrkuvad tagasi juba esimeste väikeste takistuste puhul, peitub visaduses, südikuses. "Käia kohal ja olla finaalis, pole sportlasele eesmärk," selgitas Kiivikas Äripäeva raadio saates Juhtimislabor. "Motivatsioon edasi teha tuleb sellest, et saan aru, et mu tase on maailma tipp. Kindlasti jätkan."

Mis on südikus-visadus ja kuidas seda nii endas, kolleegides kui ka lastes äratada ning võimendada, sellest Kiivikas ja juhtide ning sportlaste coach Raimo Ülavere Juhtimislabori saates rääkisidki.

Kuula saadet siit: 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas