Äripäev • 30. juuli 2018 kell 5:24

Krüptokaevandaja lükkas ICO määramata tulevikku

Nordcoin juhatuse liige Hermes Brambat ütles, et raha kaasamine ajastati nii, et pärast seda saaks tellida kõige uuema põlvkonna kaevandusmasinad.  Foto: Patrik Tamm

Aasta alguses Viru Keemia Grupi territooriumil tööd alustanud krüptoraha kaevandav ettevõte Nordcoin Mining OÜ lükkab edasi oma esialgse raha kaasamise (ICO), viidates finantsinspektsiooni vastusega venitamisele, kirjutab Eesti Päevaleht.

Nordcoin Mining OÜ ICO pidi avalikuks saama täna hommikul ning ettevõtte omanike väitel oli neil plaanis kaasata 11 miljonit USA dollarit, kirjutab Eesti Päevaleht. Nordcoini eestvedaja Hermes Brambat ütles lehele, et mündipakkumine lükkub suure tõenäosusega määramata ajaks edasi, sest finantsinspektsioon ei anna neile vastust. "Inspektsioon keeldub konkreetseid vastuseid andmast ning piirdub pakkumise korraldamise kohta väga üldsõnaliste selgituste ja juhtnööridega," nentis ta.

Nordcoinist 50 protsenti kuulub läbi HB Holdings OÜ Brambatile, teine 50 protsenti firmale Jur Keha OÜ, mille juhatuses on teine Nordcoini eestvedaja Joel Mitt. Jur Keha omanikud on Älice Mitt, Kristjan Novitski ja Ove Musting.

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

Äripäev käis veebruaris vaatamas, milline krüptokaevandus välja näeb ja mida seal plaanitakse:

Loe täpsemalt siit artiklist, milliseid krüptorahasid Hermes Brambati meeskond kaevandab ja mida nendega edasi teeb.

Hetkel kuum