• Jõhvis tegutsev ettevõtja palub autosid valesti parkivate agressiivsete lastevanemate pärast abi koolilt ja vallavalitsuselt.Foto: Postimees/Scanpix
  Jaga lugu:

  Jõhvi ettevõtja sõdib lastevanematega

  Jõhvi vene põhikooli naabruses asuva ehituspoe omanik kurdab kirjas nii kooli juhtkonnale kui ka vallavalitsusele, et lastevanemad ummistavad oma autodega tema poe parklat, mistõttu kaupluse klientidel pole ruumi parkimiseks, kirjutab Põhjarannik.

  Remondi käigus viidi kooli peasissepääs senisesse kooli sisehoovi, millest üle tee asub ehituskauplus Espak. See aga on põhjustanud olukorra, et oma lapsi kooli ja sealt koju sõidutavad lastevanemad on hakanud parkima kaupluse klientidele mõeldud parklas.
  Ehituskauplust Espak haldava ASi Taali Ida juhatuse liige Pavel Kudinov märgib, et isegi poe töötajatel pole lubatud oma autosid klientidele mõeldud parklasse jätta, kuid lastevanemad ei kuula isegi sellekohaseid märkusi.
  "Kommentaaridele ja märkustele nad ei reageeri või reageerivad agressiivselt," kirjutas Kudinov vallavalitsusele.
  Pikemalt saab lugeda Põhjarannikust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.