Äripäev • 27. jaanuar 2019 kell 10:00

Raadiohommikus: uued püramiidivõtted ja jagamismajandusest kinnisvaraäris

Jagamismajanduse tungimisest kinnisvaraärisse kõneleb Äripäeva raadio hommikuprogrammis Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov.  Foto: Andras Kralla

Esmaspäevases hommikuprogrammis tuleb juttu kahtlase mainega valuutakauplemiskoolitajast Eestis ning jagamismajanduse tungimisest kinnisvaraärisse.

Stuudios räägivad püramiidivõtetest investeerimisalal meie kaaneloo autor Liina Laks ning kinnisvaraärist Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov. Neid ja muid teemasid aitavad kuulajateni tuua Liis Amor ja Meelis Mandel.

11.00–12.00 "Kuum tool". Viimase nädala kuumade teemade üle debateerivad Vabaerakonna liige Andres Herkel, Eestimaa Rohelised juht Züleyxa Izmailova ja Isamaa liige Mart Luik. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

13.0014.00 "Tööstusuudised eetris". Seekord keskendume tootearendusvõistlusele Formula Student ehk tudengivormelile. Saates on külas elektrivormeli meeskonna kapten Rico Jaanipere ja isejuhtiva vormeli meeskonna kapten Martin Ploom. Saadet juhib Harro Puusild.

15.0016.00 "Lavajutud". Puidusektorit peetakse Eesti majanduse veduriks, sest meie puidutööstus paistab välja nii kodu- kui ka maailmaturul ja oleme tunnustatud puittoodete kõrgtehnoloogilise tootjamaana. Sektori muredest ja rõõmudest kõneldi konverentsil „Puidutööstuse äriplaan 2019“, mille kahte ettekannet kuulete saates. Esimesena saab sõna SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor. Tema majandusprognoos kannab pealkirja „Mida on oodata majanduses?“. Teisena kõneleb Tark Mets OÜ metsandusekspert Heiki Hepner. Tema ettekande nimi on „Mis toimub tooraineturul?“.

Kuulake raadiot otse siit.

Hetkel kuum