• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: uued püramiidivõtted ja jagamismajandusest kinnisvaraäris

  Jagamismajanduse tungimisest kinnisvaraärisse kõneleb Äripäeva raadio hommikuprogrammis Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov.Foto: Andras Kralla

  Esmaspäevases hommikuprogrammis tuleb juttu kahtlase mainega valuutakauplemiskoolitajast Eestis ning jagamismajanduse tungimisest kinnisvaraärisse.

  Stuudios räägivad püramiidivõtetest investeerimisalal meie kaaneloo autor Liina Laks ning kinnisvaraärist Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov. Neid ja muid teemasid aitavad kuulajateni tuua Liis Amor ja Meelis Mandel.
  11.00–12.00 "Kuum tool". Viimase nädala kuumade teemade üle debateerivad Vabaerakonna liige Andres Herkel, Eestimaa Rohelised juht Züleyxa Izmailova ja Isamaa liige Mart Luik. Saadet juhib Aivar Hundimägi.
  13.0014.00 "Tööstusuudised eetris". Seekord keskendume tootearendusvõistlusele Formula Student ehk tudengivormelile. Saates on külas elektrivormeli meeskonna kapten Rico Jaanipere ja isejuhtiva vormeli meeskonna kapten Martin Ploom. Saadet juhib Harro Puusild.
  15.0016.00 "Lavajutud". Puidusektorit peetakse Eesti majanduse veduriks, sest meie puidutööstus paistab välja nii kodu- kui ka maailmaturul ja oleme tunnustatud puittoodete kõrgtehnoloogilise tootjamaana. Sektori muredest ja rõõmudest kõneldi konverentsil „Puidutööstuse äriplaan 2019“, mille kahte ettekannet kuulete saates. Esimesena saab sõna SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor. Tema majandusprognoos kannab pealkirja „Mida on oodata majanduses?“. Teisena kõneleb Tark Mets OÜ metsandusekspert Heiki Hepner. Tema ettekande nimi on „Mis toimub tooraineturul?“.
  Kuulake raadiot otse siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.