Äripäev • 21. märts 2019 kell 15:05

Raadiohommikus: tööandjate uus esindaja silmapiiril?

Tööandjate keskliidu juht Toomas Tamsar ametis ei jätka, uurime organisatsiooni volikogu esimehelt Kai Realolt, kuhu ja mis plaanidega edasi liigutakse. Kas uus juht on juba silmapiiril?  Foto: Postimees/Scanpix

Tööandjate keskliidu juht Toomas Tamsar ametis ei jätka, uurime organisatsiooni volikogu esimehelt Kai Realolt, kuhu ja mis plaanidega edasi liigutakse. Kas uus juht on juba silmapiiril, millised nõudmised talle esitatakse ning milliseid muutusi oodatakse?

Sellest, kas ja kuidas lammutab teise pensionisamba vabatahtlikuks muutmine Eesti kapitalituru ning millised on alternatiivid pensionifondide rolli täitmiseks, räägime FinanceEstonia kapitaliturgude töögrupi juhi Aare Tammemäega.

Külas on ka Pärnu finantskonverentsil esinev Iizi Kindlustusmaakleri juhatuse liige Kaido Kepp, kes räägib riskidest kindlustusäris.

Hommikuprogrammi veavad Priit Pokk ja Indrek Mäe.

11.00–12.00 "Äripäev eetris". Nädala kuumemate teemade üle arutlevad ajakirjanikud Allan Rajavee, Liina Laks ja Pille Ivask. Räägime Baltika käekäigust, parteijuhtide investeerimisportfellidest, Hiina rahast Euroopas ning ka Brexitist. Nädala diil tuleb aga meediamogulilt Margus Linnamäelt, kes plaanib kuuldavasti maha müüa oma kuulutusteärid.

12.00–13.00 "Kullafond". Räägime Äripäeva Akadeemia koolitusest „Kuidas mitterahaliste vahenditega töötajate pühendumust suurendada?“ koolitaja Kaido Pajumaaga. Juttu tuleb sellest, millal on inimesed valmis eelistama mitterahalist motiveerimist rahalisele ja mis on motivatsiooni tõstjad. Saadet juhib Liis Amor. Kullafondi kuuluv saade oli esimest korda eetris eelmise aasta oktoobris.

13.00–14.00 "Optibeti spordisaade". Külas on Eesti Antidopingu SA uus juht Henn Vallimäe. Saatejuhid Dannar Leitmaa ja Otto Oliver Olgo otsivad koos Vallimäega vastuseid küsimustele, milliste vahenditega saab üldse võidelda dopingu vastu, kas skandaalid aitavad täiendava rahastusega, kas dopingut tarvitanud sportlaste avaliku hukkamõistmisega on liiale mindud.

Kuulete ka Otto Oliveri julget ennustust, et üks Eesti korvpallur võib NBA draft'is valitud saada.

15.00–16.00 "Eetris on ehitusuudised". Domus Kinnisvara projekteerimise osakonna projektijuht Kaili Tamm selgitab, kuidas hoiduda tuleohust hooneid rajades, neid ümber ehitades või neid lihtsalt majandades. Jutuks tuleb nii korrektne dokumentatsioon kui ka mitmesugused nõuded, millele lähenetakse saates mitte bürokraatlikult, vaid kui reaalsetele abinõudele, mis aitavad tuleohu hoida võimalikult väiksena. Saatejuht on Lauri Leet.

Kuulake raadiot otse siit.

Hetkel kuum