Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Daimler kärpis kasumiootusi

Mercedes-Benzi tehas Saksamaal.  Foto: BERND WEISSBROD, EPA

Saksa autotootja Daimler teatas täna, et on kärpinud oma müügitulu väljavaadet selleks aastaks, kirjutab Reuters.

Täpset numbrit autotootja ei avanud, kuid kirjeldati, et see võiks olla sadu miljoneid eurosid, seda diiselautodega seotud probleemide tõttu. Eelmisel aastal selgus, et Daimler peab tagasi kutsuma 238 000 sõidukit, peamiselt Mercedes-Benzid, millele on paigaldatud tarkvara, mis aitab näita diiselmootori heitmeid tegelikust väiksemana. Hiljem selgus, et see number paisus veelgi märkimisväärselt suuremaks ehk tagasi kutsuti rohkem kui 700 000 sõidukit üle Euroopa.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum