Linda Eensaar • 9. juuli 2019 kell 10:00
Uudised
Ainult tellijale

Colonnaga seotud investorid ostsid Eesti suurima kinnisvarahooldusfirma

Pildil on vasakult Triinu Reinold, Margus Välling (ISS Eesti Baltikumi müügi- ja ostudirektor), paremalt eest Ülo Kallas, Mikk Sillamaa (ISS Eesti tegevjuht), Kaur Õllek (ISS Eesti Baltikumi finantsjuht).  Foto: Liis Treimann

Eesti suurim kinnisvara haldaja ja hooldaja ISS Eesti sai uued omanikud, kes kõik on seotud kinnisvarafirmaga Colonna.

Ligikaudu 1500 inimesele tööd andva ISS Eesti uuteks omanikeks saavad mitme ettevõtte tippjuhina tegutsev Triinu Reinold, finantsjuht ja ettevõtja Ülo Kallas, rahvusvaheliste kinnisvarainvesteeringutega tegelev investor Roberto de Silvestri ja tema äripartner Elio Cravero. Nad kõik on seotud ärikinnisvarale spetsialiseerunud investeerimisfirmaga Colonna. Kuidas osalus uute omanike vahel jaotub, ei soostunud investorid veel avaldamast.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum