Äripäev • 2. oktoober 2019 kell 5:26
Uudised
Ainult tellijale

EKRE liige küsis ERRi uue maja kavandi autoritelt 10 000 eurot

Endel Oja oli EKRE liige ja majandustoimkonna juht, kuid lahkus erakonnast.  Foto: Liis Treimann

Eesti Rahvusringhäälingu uue telemaja ideekonkursi tänavu kevadel võitnud Kadarik Tüür Arhitekte tabas suvel üllatus, kui EKRE toonane liige ja erakonna majandusprogrammi toimkonna juhataja Endel Oja esitas ettevõttele 10 000 euro suuruse arve arusaamatu sisuga konsultatsiooniteenuse eest.

Kadarik Tüür Arhitektide esindaja Ott Kadarik rääkis ERRile, et Endel Oja soovis osutada konsultatsiooniteenuseid seoses ERRi uue maja ehitusliku projekteerimisega ning käis seetõttu korduvalt arhitektibüroos hoone ehitamise teemal arutlemas, kuigi arhitektibüroo ei näinud mingisugust vajadust konsultatsiooniks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum