Äripäev • 20. oktoober 2019 kell 13:17
Uudised
Ainult tellijale

Nädala lood: LHV-sse investeerivad konkurendidki, Bolti-sõidu vääritus ja jahtumatu tallinna kinnisvara

Bolt, endise nimega Taxify, ajab advokaadid vaidlema, kas nendele sobib taksojuhi töö või mitte.  Foto: Liis Treimann

Loetuim artikkel sel nädalal oli edulugu: LHV aktsionäride ring on viimasel kvartali jooksul täienenud tublisti ja nende seas on nii konkurente kui ka nimekaid iduettevõtjaid. Samas tõi ülejäänud nädal palju kemplemist: advokaadid ei taha Bolti sõita, rahapesu andmebüroo pitsitab maaklereid, põllumehelt nõutakse toetust tagasi. Ideaalse kemplusenädala lõpetas juba ammu farsiks muutunud Brexit.

LHV aktsionäride ring on viimase kvartali jooksul, mil toimus ka uus aktsiaemissioon, tublisti täienenud ja uute aktsionäride hulgast leiab nii konkurente, nimekaid iduettevõtjaid kui muidu silmapaistvaid isikuid, kes kõik usuvad LHV kiiresse kasvu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum