Uudised
Ainult tellijale

Ühisrahastusinvestorid ärevil: Paikuse puidufirma läks saneerimisele

Baltic Foresti omanik Jaak Napritson tunnistas, et firma on kaotanud üle miljoni euro ja põrus investoritelt lisaraha saamisega. Ta ei nõustunud, et investoritel on oht rahast ilma jääda.  Foto: Baltic Forest OÜ

Pärnu lähedal tegutsev puiduettevõte Baltic Forest OÜ, mis on ühisrahastusplatvormilt kaasanud miljoneid eurosid, teatas saneerimisest ja pani sellega investorid oma raha pärast muretsema. Ettevõtte omanik ja ühisrahastusportaali juhatuse liige kinnitavad samas, et paanikaks ei ole põhjust.

Ettevõte on pisut enam kui aastaga võtnud Crowdestate’ist laenu kümme korda kogusummas 10,45 miljonit eurot. Mitu korda on laenu võetud mõne eelneva etapi refinantseerimiseks. Praegu on Baltic Forestil Crowdestate’is kolm aktiivset laenu kokku summas 4,06 miljonit eurot. Põhiosa pole tagasi makstud, intresse on kokku makstud 150 364 eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum