Äripäev • 25. november 2019 kell 9:02
Uudised
Ainult tellijale

Majandusministeerium uurib transpordi ühendameti kasu

Majandusminister Taavi Aasa sõnul saab kevadeks selgeks, kas ühendameti loomine parandab transpordi teenuseid või mitte.   Foto: Liis Treimann

Järgmise aasta märtsiks viib majandus- ja kommunikatsiooniministeerium koos ministeeriumi haldusalas oleva nelja ametiga läbi analüüsi, et selgitada välja, millist kasu tooks transpordivaldkonna ametite funktsioonide ühendamine.

Majandusministeerium moodustas koos maanteeameti, veeteede ameti, lennuameti ning tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ametiga juhtkomisjoni, et teha analüüs ja luua tegevuskava transpordi ühendametite loomiseks. Analüüs lähtub võimalusest luua praeguse nelja ameti asemel kaks, kus üks tegeleks transpordiliikide ülese planeerimise ja investeeringutega ning teine järelevalvega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum