Kristel Härma • 18. veebruar 2020 kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

"Ma olen näinud pakkumisi arendajatele 5000 eurot kuus"

MeetFranki äpis on tarkvaraarendaja keskmine palgapakkumine Eestis viimase kolme kuu lõikes 4272 eurot.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Arendajate postkasti potsatab iga nädal tööpakkumisi, kus palganumber võib ulatuda isegi 5000 euroni. Suurimad idufirmad palkavad aastas sadu inimesi ja kriitikutel tekib küsimus, kas see on palkamise mull.

Kalle (nimi muudetud) oli töötanud arendajatega koos umbes kolm aastat ja tundis selle töö vastu huvi. Kui ta koondati, otsustas ta asja kätte võtta. "Õppisin omal käel 3-4 kuud ja tegin Java koolituse läbi,“ ütles ta. Sellest piisas ja umbes neli kuud tagasi sai Kalle oma esimese töökoha arendajana. Ettevõttes püsiski Kalle vaid pisut üle kolme kuu, sest koos uue töökohaga hakkasid tulema iganädalased tööpakkumised.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum