Eliisa Matsalu • 4. mai 2020 kell 13:56
Uudised
Ainult tellijale

Vihand kriisist: kõige pimedam aeg on enne koitu

„Inimesed kipuvad liiga pessimistlikeks muutuma, kui murelained üle pea löövad. Alati tuleb meeles pidada ütlust, et kõige pimedam aeg on enne koitu,“ ütles Apollo Groupi juhatuse liige Jaanus Vihand.  Foto: Andras Kralla

Paljude ettevõtete uksed ajutiselt sulgema pidanud Apollo Group küsis töötukassalt palgatoetust, et kriisi paremini üle elada. „Loodetavasti pikendatakse palgatoetust ka maikuuks,“ ütles Apollo Groupi juhatuse liige Jaanus Vihand.

„Eks kriis on kohelnud kõiki samamoodi. Meie jaoks tähendas see seda, et mõnda aega olid kõik meie ärid kinni, v.a mõned raamatukaupluste e-poed,“ ütles Vihand. Vaikselt on Apollo saanud oma ärisid jälle avada, näiteks söögikohti selleks, et pakkuda toidu kaasaostmise võimalusi. „Võrreldes sellega, kas on null käivet või mingisugune käive, siis on praegu tunduvalt parem olukord,“ ütles Vihand.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum