Põllumajandus.ee  • 4. juuni kell 7:32
Uudised
Ainult tellijale

Maasika TEST ja selle tähendus

Maasika TEST kontrollib, kuivõrd hästi tahavad Eesti inimesed oma oskuste ja teadmistega Eestit erinevates valdkondades arendada. Lisaks sunnib see mõtlema varem tähelepanuta jäänud probleemile, kuidas tootmisriske juhtida ja milliseid mehhanisme koos riigiga selleks välja töötada. Eesti Maaülikooli professor Rando Värnik võtab maasikakasvatuse ümber oleva melu selgelt ja erapooletult kokku.

Maasika TEST ja selle tähendus.  Foto: Unsplash

Lisaks riiki vaevanud COVID-19 põhjustatud eriolukorrale ja selle tagajärgedele kogub maasikakasvatajate seas hoogu teinegi mure – kuidas küll koristada peagi valmiv maasikasaak? Maasikad ju ei oota ja kaotavad oma kvaliteeti iga mööduva tunniga. Vähemalt pole maasikakasvatajad näiliselt oma muredega üksi – leheveerge täidavad äkitselt arvukad teadjad, kes maasikakasvatajatele suuniseid pakuvad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum