• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: investeerimisbuum Eestis ja ajaloolise võlakirjaprogrammi tagamaad

  Rahandusministeeriumi asekantsler Märten RossFoto: Andras Kralla

  Äripäeva raadio esmaspäevane hommikuprogramm räägib väga headest värsketest makronumbritest Euroopast ja USAst, eestimaalasi vallanud investeerimiskirest ja Eesti äsjase võlakirjakirjaprojekti tagamaadest.

  Stuudios on intervjuud Swedbanki investeeringute strateegi Tarmo Tanilase ning rahandusministeeriumi finantspoliitika ja välissuhete asekantsleri Märten Rossiga. Äripäeva poolelt veavad raadiohommikut Priit Pokk ja Meelis Mandel.
  Päev jätkub nelja saatega.
  10.00–11.00 „Sisuturundussaade“. Vahur Torim ja Miko Siilivask Schneider Electricu Eesti esindusest räägivad saates süsteemist nimega Power Monitoring Expert, mis aitab ettevõttel energiakulusid kokku hoida. Süsteemi tasuvusaeg on sageli alla ühe aasta.
  Power Monitoringu abil on ettevõtted avastanud, et nende büroohoones töötavad küte ja jahutus ühel ajal, on avastatud veetoru lekkeid ja leitud energia kokkuhoiu võimalusi ootamatutest kohtadest.
  Saatejuht on Hando Sinisalu.
  11.00–12.00 „Äripäev eetris“. Keskerakonna kahtlane raha, mäss USAs, jokk-skeem päikeseenergia turul ja Äripäeva osaluseksperiment kinnisvaraturul – nädala kuumimate teemade üle arutavad stuudios Äripäeva ajakirjanikud Rivo Sarapik, Neeme Korv ja Eliisa Matsalu.
  13.00–14.00 „Äritehnoloogia saade“. Saate teema on äri muutmine koroonakriisi mõjul: klienditeenindus kolib veebi, e-kaubandus õitseb, teenindusettevõtete füüsilisi esindusi suletakse või piiratakse.
  Arutlevad Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann ning ärikliendi müügi- ja teenindusvaldkonna juht Indrek Ild. Saatejuht on Indrek Kald.
  15.00–16.00 „Lavajutud“. Saade on salvestatud mai alguses Ülemiste City veebiseminaril, mille pealkiri oli „Talendid, milline on uus normaalsus?“. Seminaril arutleti selle üle, mida väärtustavad Eesti töötajad ning kuidas talente meelitada.
  Vestluses osalesid Margus Nõlvak (Mainor Ülemiste), Kristjan Lepik (Topia Estonia), Külli Lilleorg (Fontes), Kadi Pärnits (Mainor), Külli Lilleorg (Fontes), Kadi Tamkõrv (Nortal) ja Kärt Kinnas (Eesti personalijuhtimise ühing).
  Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.
  Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Elektri hinna müütidega lehvitavad poliitikud ähvardavad meie kõigi tuleviku tuksi keerata
Kütuse maailmaturuhindade kõikumist ei saa tasandada rohepoliitika väljalülitamisega ja elektri hinna tõusu toel müütidega lehvitavaid poliitikuid kuulama jäädes teeme karuteene ainult iseendale, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Kristjan Pruul.
Kütuse maailmaturuhindade kõikumist ei saa tasandada rohepoliitika väljalülitamisega ja elektri hinna tõusu toel müütidega lehvitavaid poliitikuid kuulama jäädes teeme karuteene ainult iseendale, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Kristjan Pruul.
Euroopa aktsiaturud on jõuliselt taastumas
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Noor neiu teenib sadu tuhandeid Hiina lastele nime andmisega
Beau Jessup on tavaline Briti neiu, ainult selle vahega, et ta teenib sadu tuhandeid dollareid Hiina lastele nimede panemisega, vahendab CNBC.
Beau Jessup on tavaline Briti neiu, ainult selle vahega, et ta teenib sadu tuhandeid dollareid Hiina lastele nimede panemisega, vahendab CNBC.