• Jaga lugu:

  Fakturino laieneb ärilaenude turule

  Fakturino Eesti juht Joonas Jõgi ja müügijuht Kristel Varem.Foto: Fakturino Eesti

  Aasta tagasi Eesti turul alustanud finantseerimisplatvorm Fakturino alustab oktoobrikuust ärilaenude vahendamisega.

  „Meie missioon Eestis on muuta dogmat, kus ettevõtte rahastamine peab olema pikk ja keeruline protsess. Päringute arv meie keskkonnas on järk-järgult kasvanud ja näeme, et oleme valmis edasi liikuma ärilaenude turule,“ sõnab Fakturino Eesti juht Joonas Jõgi. Senimaani oli Fakturino keskendunud faktooringupakkumiste vahendamisele.
  Eesti Panga statistika näitab, et Eesti ettevõtete laenuaktiivsus elavnes juulis. Kuigi pikaajalisi laene võeti 17% vähem kui 2019. aasta juulis, väljastati neid üle kolmandiku enam kui eelnenud kolmel kuul, mil koroonaviiruse põhjustatud ebamäärasuse tõttu oli ettevõtete investeerimisjulgus väga väike.
  „Koroonaaja algus päringute arvu palju ei mõjutanud, küll aga oli finantseerijate otsustusprotsess raskendatud erinevatel põhjustel. Palju tuli ka kliente, kes ei kvalifitseerunud kahjuks oksjonile. Viimastel kuudel on positiivseid krediidiotsuseid õnneks palju juurde tulnud,“ lisab Fakturino Eesti müügijuht Kristel Varem.
  Fakturino lehel pakuvad täna ärilaenu Hüpoteeklaen AS, Credit Invest OÜ, Evergreen Capital OÜ, Credit.ee OÜ, Ühisraha OÜ ja B2B Capital OÜ.
  Fakturino on ettevõtjatele suunatud rahastusplatvorm, mis kogub kokku erinevate finantsasutuste pakkumised. Fakturino loodi 2013. aastal ja tegutseb hetkel Rootsis, Norras ja Eestis, ta kuulub Bonnieri kontserni nagu Äripäevgi. Fakturino on viimase kahe aastaga vahendanud üle miljardi euro väärtuses finantseeringuid.
  Kuula intervjuud Joonas Jõgiga siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.