Kristel Härma • 14. jaanuar kell 15:48
Uudised
Ainult tellijale

Kersti Kracht lubas ettevõtjatele EKRE abi

Ettevõtja sõnul oli Kersti Krachtil plaan, kuidas saavad koroonakriisi tõttu hädas olevad ettevõtted toetuse EKRE abiga, sest valitsus neid ei toeta.  Foto: Liis Treimann

"Valitsus teile raha ei anna, aga hea rahandusminister ja EKRE võivad teile raha leida,“ oli rahandusminister Martin Helme nõuniku Kersti Krachti suhtumine ühe ettevõtja sõnul, kes käis koos teiste ettevõtjatega koroonakriisi tõttu abi palumas.

Selleks, et rahandusminister ja EKRE ettevõtjaid aitaksid, oli Kersti Krachtil olnud väidetavalt oma plaan, mille jaoks esitas rea küsimusi. Eriliselt huvitas teda, kes on ettevõtete omanikud ning veelgi enam, kes on nende välisomanikud. Tunnetust, et Kracht oleks soovinud midagi vastu küsida, ettevõtjal aga ei olnud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum