Marge Väikenurm • 15. veebruar kell 11:13
Uudised
Ainult tellijale

Teder Krachtile: kas sõidan homme kusagilt läbi või kuidas sa tahad?

Ärimees Hillar Teder osales eelmisel kohtuistungil videosilla kaudu. Täna ei pidanud ta istungist osa võtma.  Foto: Andras Kralla

Prokuratuur soovitas ärimees Hillar Tederit praegu vabadusse mitte lasta, sest ta võib hakata inimesi mõjutama. Tänasel kohtuistungil, kus oli teist korda arutamisel, kas Teder pääseb vahi alt, kerkis üles ootamatu ja kriminaalasjas keskne tunnistaja Ukrainast.

Läinud aasta 6. veebruaril enne kella 10 hommikul rääkisid Keskerakonna toonane peasekretär Mihhail Korb ja Hillar Teder telefoni teel. „Kas sul on pühapäeval mingi hetk aega?“ vihjas Teder Korbile, et võiks kokku saada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum