Äripäev • 9. november 2015 kell 12:00

Äri käib: Estonian Airi oksekotid 4,5 dollariga

eBayst on võimalik osta Estonian Airi logogega oksekotte.  Foto: eBay

Veebiostukeskkonnas eBay on müügil ohtralt Estonian Airi nänni, näiteks 4,5 dollariga saab soetada kaks logodega oksekotti või 8 dollariga turistiklassi pakikese plastmasslusika, salvrätikute ja väikese soola-pipraga.

Müüakse muidki veidraid nostalgiaesemeid nagu pardamenüüsid, kasutatud lennupileteid, peatoe katteid, turvalisuse juhendeid jne.

Kallimatest meenetest leiab eBayst 1991. aastast pärineva metallist tiibadega märgi, mille eest tuleb välja käia 135-185 dollarit, sarnase hinnaga on ka Estonian Airi puidust lennukimudelid. 55 dollari eest saab soetada Estonian Airi äriklassi söögiriistade komplekti või täispuhutava lennukikese veemõnudeks. Erinevaid meeneid on veel terve rivi, hindadega mõnest dollarist ligi paarisaja dollarini.

Valdavalt müüvad meeneid eestlased, aga on ka pakkujaid Filipiinidelt, USAst, Saksamaalt, Itaaliast ja Prantsusmaalt.

Hetkel kuum