Kristjan Peäske • 24. juuli 2019 kell 9:05
Arvamused
Ainult tellijale

Kristjan Peäske: ettevõtjad, annetage ülejäägid Toidupangale!

Suvel, kui koolid ei tööta, peavad paljud Lõuna-Eesti lapsed hakkama saama vaid leiva ja saiaga, samas kui Eestis visatakse iga päev ära 128 tonni toitu, kirjutab sommeljee, restorani Leib asutaja ja heategevusprogrammi „Lapsed söönuks“ ellukutsuja Kristjan Peäske.

Kristjan Peäske.  Foto: Terje Lepp

Olen viimasel ajal külastanud Eesti toidupankasid ning saanud tagasisidet, et suve saabudes vajavad lastega pered üha rohkem toiduabi. Põhjus selle taga on lihtne: koolid suvevaheajal ei tööta ning seega jääb üks soe toidukord päevas paljudel lastel saamata. See on viinud olukorrani, kus abivajajaid on palju ning teinekord pole inimestele midagi peale saia, leiva ja makaronide jagada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum