Dmitri Dmitrijev • 9. oktoober 2019 kell 15:00
Arvamused
Ainult tellijale

Dmitri Dmitrijev: võimalus päästa põlevkivisektor

Euroopa Liidus on kliimaneutraalsuse eesmärk muutumas järjest olulisemaks. Kuidas selle taustal päästa põlevkivisektor Ida-Virumaal, on Eesti jaoks väljakutse, mille lahendamisega ei saa me enam venitada, kirjutab riigikogu Ida-Virumaa toetusrühma esimees Dmitri Dmitrijev (Keskerakond).

Dmitri Dmitrijev.  Foto: Erakogu

President Kersti Kaljulaidi sõnul on põlevkivienergeetika eilne päev ja sellesse investeerida enam ei tasu (Põhjarannik, 06.10.2019). See kõlab Ida-Virumaale nagu külm dušš niigi keerulisel ajal. Olukorras, kus põlevkivienergeetika ja Ida-Virumaa vajavad tuge, öeldakse tuima näoga, et on aeg struktuurseteks muutusteks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum