Kaarel Ots • 8. oktoober 2019 kell 7:44
Arvamused
Ainult tellijale

Kaarel Ots: kas oleme ikka õigel teel?

Iga kodanik peaks aru saama, kui palju ta makse maksab, ning riigiteenused tuleks ümber kujundada nii, et kodanikule tekiks otsustusõigust juurde, kirjutab Tallinna börsi juht, Teenusmajanduse Koja nõukogu esimees, FinanceEstonia juhatuse liige Kaarel Ots.

Kaarel Ots  Foto: Liis Treimann

Lõppenud valitsuseelarve kõnelused meenutavad juba mitu korda nähtud filmi, mida siiski vaatamata tuttavatele fraasidele ja nägudele erinevalt näiteks "Viimsest reliikviast" uuesti vaatama ei kipu. Lugu algab hoogsalt valimistega, kus lubatakse teha pauku täiesti uut moodi. Peale valitsuse moodustamist selgub aga, et raha on vähe, õieti polegi teist. Sellele vaatamata suudab peategelane (valitsus) suurte jõupingutustega inimestelt maksudena kogutud raha ikkagi kuidagi laiali jagada. Lõpp.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum