Veikko Maripuu • 25. märts 2020 kell 13:17
Arvamused
Ainult tellijale

Veikko Maripuu: ravim, mis hoiab majanduse südame tuksumas

Veikko Maripuu.  Foto: Andres Haabu

Eesti väike- ja keskmine ettevõtlus on meie majanduse süda, seega tuleb nüüd eriti hästi sihtida, et vereringe toimiks ehk kriitilised finantsvahendid õigesse kohta jõuaksid. Milline oleks vajalik kriisiabi, kirjutab ettevõtja ja investor Veikko Maripuu.

"Kriisi ajal on tähtis mõistus säilitada," teadis juba Marie Antoinette. Häda selles, et sõna "mõistus" võib kriisi tingimustes uue tähenduse saada. Äärmuslikud olud panevad meid elukorraldust ümber mõtestama ning kuidagi teistmoodi oleks ka mõeldamatu. Paar kuud tagasi embasin Tallinna lennujaama ootesaalis vana sõpra, nüüd ei saa lennujaamadesse sissegi, embamisest – lennujaamas või mujal – rääkimata.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum