Märt Meesak • 26. aprill kell 11:00
Arvamused
Ainult tellijale

Ettevõtja: süvariigi kriitikust sai selle kaitseingel, parteipoliitika rikub kriisiabi

Siseminister Mart Helme eriolukorra väljakuulutamisel.  Foto: Andras Kralla

Eriolukord on kestnud üle kuu. Kui tervishoiu valdkonnas võime jääda seniste otsustega suuremalt osalt rahule, siis majandusliku kriisi hoovamisega peaaegu et mitte üldse, kirjutab väikeettevõtja Märt Meesak.

Otsustajad pole suutnud tegutseda kolmel rindel korraga ning nende võhm või teadmised on piirdunud poole tehtega. Kas on õige praeguses olukorras nii arvata, ilma et lõpptulemust pole teada ja töö eriolukorras on keeruline ja alles käib? Jah on, kuna iga otsus mis täna langetatakse, on ikkagi poliitiline ja poliitika tähendab valikuid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum