Heiki Onton • 6. aprill kell 11:19
Arvamused
Ainult tellijale

Ramirendi juht: miks ma Pärnu maakonda tehast ei ehitanudki

Ramirendi kontserni Eesti juht Heiki Onton  Foto: Erakogu

Rahvusvahelise Ramirendi kontserni Eesti juht Heiki Onton kirjutab, kuidas ta tahtis rajada Pärnumaale moodulmajade tehast, aga kuna ligipääsuteed olid väga viletsad, siis jäi plaan soiku. Ettevõtja kinnitusel peaks riik praegu kasutama soodsat laenuraha ning ühendusteed lõpuks korda tegema, et inimestel ja firmadel oleks võimalik ka Tallinnast väljaspool tegutseda.

Ramirent rendib ja müüb lisaks ehitusseadmetele ka soojakuid ja moodulmaju ning kuna meie tarnijad ei suutnud tagada piisavat mahtu, siis koostasime äriplaani mõttega Eestisse tehas rajada ning tuua kogu Ramirendi kontsernile vajalik tootmine Eestisse. Osalt regionaalsest patriotismist ning ka madalama tööjõukulu ja kättesaadavuse tõttu tundus sobiv Pärnu piirkond. Leidsin sealt ka paraja krundi ja kaardistasin kohaliku olukorra, aga kui tuli aeg tulevase tehase asukohta Ramirendi rootslastest põhiomanikele tutvustada, siis jäin hätta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum