• Jaga lugu:

  Börs: nafta hinnalangus vedas turge alla

  Kauplejad New Yorgi börsilFoto: EPA

  Dollar hakkas täna odavnema, sest investorid spekuleerivad, et Föderaalreserv ei kiirusta intresside tõstmisega. USA aktsiaturud odavnesid aga koos naftaga, vahendab Bloomberg.

  Dollar langes teiste suuremate valuutade suhtes ning tooraineid eksportivate riikide aktsiaturud kallinesid koos tööstustmetallidega. USA võlakirjade hinnad tõusid, sest 10-aastaseid võlakirju müüdi oksjonil nelja aasta madalaima tootlusega. Nafta hinnalangus pani energiasektori aktsiad langema, mis vedas kaasa kogu S&P 500 indeksi.
  Turgude hinnangul on tõenäosus, et Föderaalreserv sellel aastal intresse tõstab, alla 50 protsendi. Kardetakse, et nõrk maailmamajandus võib mõjutada ka USAd ja selle tõttu ei saa intresse kiiresti tõsta. Chicago Föderaalreservi president Charles Evans ütles sellel kuul, et intresse oleks mõistlik sellel aastal tõsta veel ühe korra. Veel aasta alguses prognoosis keskpank ise, et nad tõstavad intresse tänavu neljal korral.
  „Turud arvavad, et Föderaalreserv ei ole veel valmis rahapoliitikat karmistama,“ ütles investeerimisfirma Credit Agricole strateeg Manuel Oliveri. „Lühiajalises perspektiivis püsib dollar surve all.“
  Standard & Poor’s 500 indeks langes 0,3 protsenti 2175 punktini. Energiasektori langust juhtis Exxon Mobil. Ka pangandussektor odavnes.
  Toornafta hind langes ning päeva lõpuks maksis WTI barrel 41,54 dollarit ja Brenti oma 44,05 dollarit. Odavam dollar pani aga kulla hinna tõusma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.