Arco Vara kõrvetas Sofia börsil näppe

17. august 2016, 13:11
Arco Vara
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160817/BORS/160819765/AR/0/AR-160819765.jpg

Arco Vara Bulgaaria kinnisvarafondi REIT aktsiakapitali suurendamise plaan kukkus läbi, kuna investorid ei tundnud asja vastu piisavalt huvi.

Eelmärkimisperioodi jooksul omandasid jaeinvestorid kokku umbes 1,4 miljoni euro väärtuses märkimisõigusi. Arvestades, et Arco REITi eesmärgiks oli aktsiakapitali suurendamine vähemalt 5 miljoni euro võrra ja seda künnist ei ületatud, otsustas fondijuht mitte jätkata aktsiakapitali tõstmise protsessiga.

Arco Vara juhataja Tarmo Sild oli tulemustes pettunud. „Vaadates asja positiivsema külje pealt, on meil siiski hea meel, et leidus jaeinvestoreid, kes näitasid üles huvi Arco Vara juhitud elamispindade projektide vastu Bulgaarias. Loodetavasti õnnestub meil leida võimalus nendega koostööks. Lisaks andsime endale lubaduse enam mitte kunagi aktsiakapitali tõsta Brexiti hääletuse ajal või vahetult pärast seda,“ kommenteeris Sild börsiteate vahendusel. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. August 2016, 13:17
Otsi:

Ava täpsem otsing