Mait Kraun • 7. november 2016 kell 14:11

Arco Vara aktsiakapital suurenes

Arco Vara  Foto: Raul Mee

Arco Vara aktsiakapital suurenes, sest ettevõttega seotud osapooled tegid vastavaid tehinguid, selgub ettevõtte börsiteatest.

2013. aasta 1. juulil toimunud Arco Vara ASi aktsionäride korralisel üldkoosolekul võeti vastu otsus emiteerida vahetusvõlakiri, mis andis selle omanikule õiguse märkida kuni 390 000 aktsiat hinnaga 0,7 eurot aktsia kohta.

Seoses vahetusvõlakirja alusel 390 000 aktsia märkimisega emiteeris Arco Vara AS vastava hulga uusi aktsiaid. Arco Vara ASi aktsiakapital suurenes selle aasta 4. novembril 273 000 euro võrra. See tähendab, et aktsiakapitali on nüüd 4 554 908,40 eurot.

Võlakirja omanik, Arco Vara ASi juhataja Tarmo Sild loovutas võlakirja alusel aktsiate märkimise õiguse osaühingule Alarmo Kapital, kes realiseeris vastava õiguse. Alarmo Kapital on Arco Vara ASi juhataja Tarmo Silla ja nõukogu liikme Allar Niinepuuga seotud äriühing.

Hetkel kuum