Amazoni ja Alphabeti võidumarss läheb edasi

Google koos Amazoniga jätkavad enda võidumarssi.  Foto: EPA
Fredy-Edwin Esse • 28. aprill 2017 kell 7:15
Börsiuudised
Ainult tellijale

Reaalsus on teinekord selline, kus rikkad saavad rikkamaks ja võimsad saavad võimsamaks. Esimese kvartali tulemuste järel võib kindlalt väita, et Amazon ja Google’i emafirma Alphabet muutuvad nii rikkamaks kui võimsamaks - ja investoritele see meeldib. Mõlema firma aktsiad on rekordkõrgel.

Sellist börsipäeva nagu neljapäeval, pole mina veel kogenud. Oma läinud kvartali tulemusi avalikustas nii suur hulk tuntud börsifirmasid, et New Yorgis lõpukella järel CNBCst kajastust vaadates läksid mul silmad risti. Mõned tuntumad firmad, mis neljapäeval avalikustasid enda kvartalitulemused: Amazon, Alphabet, Microsoft, Intel, Starbucks, Ford, GoPro, Under Armour, Expedia.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum