Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Fiat Chrysler ostab Teslalt miljonite eest heitgaasimahtu

Fiat Chrysler ostab Teslalt miljonite eest heitgaaside emissiooni lube.  Foto: Zumapress / Scanpix

Vältimaks trahve uute Euroopa Liidu heitgaaside emissoonikoguste ületamise eest, on Fiat Chrysler valmis maksma Teslale sadu miljoneid õiguse eest kasutada Tesla kasutamata jäänud heitgaasikoguseid, kirjutab Reuters.

Elektriautode tootja Tesla on viimase kolme aasta jooksul esitanud USA väärtpaberi- ja börsikomisjonile aastaaruandeid, millest nähtub, et ettevõte on sellel perioodil kokku teeninud ligi miljard dollarit emissioonilubade müügist. Määrused lubavad nullheitmetega sõidukite tootjatel teenida oma lubade müügist teistele tootjatele.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum