Rait Kondor • 5. juuni 2019 kell 22:08
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: aktsiad tõusevad intressimäärade kärpimise ootuses

Aktsiamaakler töötamas New Yorgi börsil 6. juulil 2018. aastal.  Foto: Spencer Platt/Getty Images/AFP/Scanpix

Aktsiaturg kolmapäeval tõusis ning lühiajaliste USA riigivõlakirjade tulumäärad langesid, kui investorid panustavad sellele, et USA Föderaalreserv võib intressimäärasid kärpida, et aidata nõrka globaalset majandust, vahendab Reuters.

Majanduskasvu aeglustumise muret peegeldas täna USA palgamaksete vahendaja ADP kuuraport, mis näitas, et USA erasektori firmad lisasid mais vaid 27 tuhat töökohta, mis oli madalaim töökohtade kasv viimase üheksa aasta jooksul ning jäi oluliselt analüütikute prognoosist allapoole.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum