Aivar Õepa • 10. juuli 2019 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investorid põgenevad vanglatest

Vanglad ei paku investoritele soovitud tootlust.  Foto: Liis Treimann

Sellal kui Dow Jones ja Standard & Poor's 500 üritavad uusi tippe teha, veerevad eravanglate aktsiad New Yorgi börsil allamäge – jubedad ja jõhkrad uudised sisserändajate kohtlemisest USA-Mehhiko piiril kinnipidamisasutustes peletavad investoreid.

New Yorgi börsil on noteeritud kaks suurt vanglaid, laagreid ja teisi kinnipidamisasutusi pidavat ettevõtet: CoreCivic ja GEO Group. Mõlema ettevõtte aktsiad on üritanud kaasa teha nii jaanuari kui ka juuni tõusu, kuid ebaõnnestunult – mõlemaid on pidevalt allapoole tirinud uudised lahkuvatest investoritest ja rahastuse lõpetanud pankadest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum