Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Yandexi ja Uberi ühisettevõte ostab Venemaa taksofirma

Yandexi isejuhtiva takso avalikustamine 2018. aasta 16. oktoobril Skolkovo Innovatsioonikeskuses.   Foto: Alexander Ryumin/TASS

Venemaa internetifirma Yandexi ning Uberi ühisettevõte ostavad Venemaa taksoettevõtte Vezeti põhiäri, millega tugevdatakse Yandexi rolli suure taksooperaatorina Venemaal ja naaberriikides, kirjutab Reuters.

Yandex, mida tuntakse Venemaa Google’ina, tänu laiale internetiteenuste valikule, alates interneti otsingumootorist kuni e-posti ja taksoteenuseni välja, teatas esmaspäeval, et Uberiga tehtud ühisettevõte MLU ostab Vezet Grupi intellektuaalomandi ja kõnekeskused Venemaal.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum