Indrek Mäe • 11. september
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Q-hausi uputanud riski ei osatud prospektis ette näha

Crowdestate’i platvormil investoritelt raha kaasanud ja pankrotimenetlusse sattunud Q-haus teatas, et ettevõtte muutis maksejõuetuks see, et peatöövõtja jättis arved tasumata. Sellist ohtu ei osatud ette näha.

Q-hausi uputanud riski ei osatud investoritele esitletud prospektis ette näha  Foto: Andras Kralla

„Ettevõtte majanduslik olukord on muutunud püsivalt selliseks, mis ei võimalda täita võlausaldajate nõudeid ning eeltoodust tulenevalt on ettevõte müüdud uutele omanikele ning ettevõtte senine juhatus vahetatud,“ seisab Crowdestate'i keskkonnas avaldatud teates.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum