Indrek Mäe • 6. aprill kell 14:33
Börsiuudised
Ainult tellijale

Poliitikud liigutavad raha turvasadamatesse

Oma raha finantsturgudele paigutavad poliitikud otsivad praeguse kriisi ajal turvasadamaid, kuid selles, millal börsid taas tõusule pöörduvad, lähevad arvamused lahku, selgus Äripäeva raadio saatest "Poliitikute töölaud.“

Üks turvasadamatest, kuhu kriisi ajal Sõerdi hinnangul nii mõnedki peituvad, on kuld.  Foto: Reuters/Scanpix

Turgude kukkumine ning koroonaviiruse mõjude tõttu majanduste sulgemine oli riigikogu õiguskomisjoni aseesimehe ja ligi 200 000eurost aktsiaportfelli omava Toomas Kivimägi hinnangul ränk. „Nii musta stsenaariumit ei osanud keegi ette näha, sellist olukorda, kus me täna oleme, on keeruline prognoosida,“ sõnas ta.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum