Indrek Mäe • 20. aprill kell 19:17
Börsiuudised
Ainult tellijale

"Midagi sellist pole minu silmad veel näinud"

Just nii kommenteeris Alexela juhatuse liige Alan Vaht vabalangust naftaturul, mis on viinud selleni, et naftabarreli eest tuleb peale maksta. Eesti tanklates kajastub langus tagasihoidlikumalt, kuid on märgatav, arvas ta.

Alexela juhatuse liikme Alan Vahti sõnul kajastub rekordiline nafta hinna langus tankla hindades tagasihoidlikumalt.  Foto: Raul Mee

„See oli sama hea, kui uskuda, et jõuluvana on olemas,“ ütles Vaht, kuidas oleks veel mõni aeg tagasi reageerinud jutule, et nafta hind võib nii madalale langeda. Ta lisas, et nafta hind on ainuüksi täna liikunud allasuunas kiiremini, kui tema jõuab sellele reageerida. „Tahtsin teha Twitterisse postitust ja graafikuid juurde panna, aga postitamise hetkeks olid need juba täiesti teised.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum